Sena

Interkom Sena 30K Mesh Single Pack

7 690 Kč
Vč. DPH

Headset SENA 30K je vlajkovou lodí mezi interkomy, které jsou speciálně navržené pro motorkáře jezdící ve skupinách. Zařízení se instaluje přímo na motorkářskou helmu a v balení naleznete dva typy mikrofonů (pevný a ohebný) pro bezproblémovou montáž na uzavřenou či vyklápěcí přilbu. Interkom do helmy se ovládá stisknutím jediného tlačítka, které aktivuje komunikaci s ostatními jezdci ve skupině prostřednictvím bezdrátové technologie SENA Mesh Intercom.

Množství
  3 - 5 dní

reassuarence-customicon  

Bezpečné nákupy!

reassuarence-customicon  

Zasíláme na Slovensko na druhý den!

reassuarence-customicon  

Možnost výměny nebo vrácení zboží!

Evoluce v komunikaci motorkářů

Headset SENA 30K je speciální komunikační zařízení navržené přímo pro motorkáře jezdící ve skupinách. Interkom se instaluje přímo na helmu a v balení naleznete dva typy mikrofonů (pevný a ohebný) pro bezproblémovou montáž na uzavřenou či vyklápěcí přilbu. Interkom do helmy se ovládá stisknutím jediného tlačítka, které aktivuje komunikaci s ostatními jezdci ve skupině prostřednictvím bezdrátové technologie SENA Mesh Intercom.


2 režimy párování

K dispozici jsou 2 komunikační režimy pro maximálně jednoduché párování uživatelů. Ve veřejném módu je zajištěna stabilní komunikace neomezeného počtu jezdců na vzdálenost 1,6 km. V soukromém módu může aktivně komunikovat 16 jezdců na vzdálenost až 8 km. Ostatní účastníci mohou pouze poslouchat, což je ideální např. pro instruktážní jízdy.


Klíčové vlastnosti interkomu na motorku SENA 30K

  • Technologie SENA Mesh Intercom s dosahem 1,6 km
  • Bezdrátová technologie Bluetooth 4.1
  • Advanced Noise Control s automatickým zesílením při zvýšeném okolním hluku
  • Možnost spárování s chytrým telefonem
  • Streamování hudby a poslech FM rádia
  • Příjem pokynů z GPS navigace
  • Funkce handsfree
  • Li-Pol baterie s dobou dobíjení 1,5 hodiny
  • Rychlodobíjení 20 minut - 5 hod. Bluetooth intercom, 3 hod. Mesh intercom

Dva procesory pro bezproblémový multitasking

Interkom do přilby SENA 30K využívá dva samostatné procesory, které zajistí bezproblémový multitasking, díky čemuž můžete pohodlně komunikovat s ostatními jezdci a zároveň poslouchat hudbu či pokyny z navigace. Jeden procesor ovládá Bluetooth rozhraní, druhý je určený pro technologii Mesh Intercom, která zajistí vynikající stabilitu připojení všech jezdců. V případě, že se motorkář ztratí z dosahu, zařízení aktivně vyhledává jeho ztracený signál a po opětovném získání jezdce automaticky připojí ke skupině.


Dokovací WiFi stanice

Volitelná dokovací stanice s WiFi rozhraním (není součástí balení) po nastavení v mobilní aplikaci 30K Utility zajistí automatickou nebo manuální aktualizaci firmware zařízení v průběhu jeho dobíjení. Získáte tak nejnovější funkce a vylepšení pro bezproblémový provoz interkomu.

Obsah balení

1× interkom na přilby SENA 30K

1× speciální držák na přilbu

1× reproduktory do přilby

1× pevný Mikrofon

1× ohebný mikrofon

1× micro USB datový a dobíjecí kabel

1× audio kabel 2,5 redukce do 3,5 mm jack

1× ochranné molitanové návleky na mikrofon

1× držák pevného mikrofonu

1× imbusový klíč

1× upevňovací pásky pro držáky, reproduktory a mikrofony

Detaily produktu

Sena
30K-03